Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8811 inregistrati Close Close

15 lei pentru consultanta financiara pana la sfarsitul anului

15 
Comanda

Valoare

1.500 Ron

Reducere

99%

Economisesti

1.485 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
15 lei pentru consultanta financiara pana la sfars
 

Oferta

Consultanta financiara completa la OVB Allfinanz Romania pentru doar 15 lei

Beneficiezi de consultanta financiara pana la sfarsitul anului oferita de Ion Mihaiu pentru a putea decide cel mai bine atunci cand alegi un imprumut sau o asigurare de la orice firma.

 

Termeni voucher

Poti cumpara oricate cupoane vrei, folosesti unul iar pe restul le poti face cadou.

Cuponul este valabil timp de 1 an dupa terminarea ofertei de pe site, dar trebuie sa il activezi pana la data de 5.07.2011 sunand la unul din numerele de telefon 0749.671.664 sau 0768.559.913

 

Raspunsul in toate chestiunile financiare : consultantul financiar personal !

In cadrul unei analize a necesitatilor clientilor, consultantii nostrii dezvolta pentru acestia concepte personalizate de actiune pentru problemele pe care le au de rezolvat in present sau pentru o planificare financiara optima a viitorului.

Baza pentru planurile dvs. : planul financiar potrivit !

Uneori dorintele ne depasesc resursele. Dar acest lucru nu ar trebui sa fie un motiv pentru a renunta la ele. Fie ca aveti nevoie de o finantare mai mare (ex. casa sau masina) sau mai mica (ex. nevoi urgent de cash), important este sa aveti o planificare ce corespunde exact posibilitatilor pe care le aveti. Noi analizam piata si impreuna cu dvs. determinam strategia cea mai avantajoasa in ceea ce priveste tipul de finantare, rambursare si dobanda.

Indepliniti-va dorintele - prin strategia dvs. personala !

Noi analizam impreuna cu dvs. o alternativa la dobanda derizorie pentru un cont normal de economii, care va conduce rapid, fara mari limitari, la obiectivul pentru care doriti sa va consolidati capitalul. O strategie financiara individuala care va acopera perfect novoile prin amestecul potrivit de profit si siguranta.

Cu protectia prin asigurare, ghinionul nu mai are nici o importanta !

Sanatatea, proprietatile si viitorul dvs. - totul este protejat. Indiferent ce se intampla ! Decisiv este ca asigurarea dvs. sa fie adaptata exact nevoilor pe care le aveti.

 

 
Alte oferte active