Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

10 lei pentru 50% reducere la servicii foto-video la orice tip de eveniment, numai la WeDoEvents.ro, 50% discount

10 
Comanda

Valoare

Reducere

Economisesti

 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
10 lei pentru 50% reducere la servicii foto-video
 

Despre WedoEvents.ro

  O echipa de profesionisti

  WeDo Events reprezinta un brand infiintat de o echipa de tineri specialisti in fotografie, videografie si muzica, ce si-a propus sa faca din fiecare eveniment o declaratie de profesionalism si stil.Suntem experti in elementele de creativitate, tehnica si logistica dedicate oricarui tip de eveniment. Pornind de la productia audio-vizuala, event-design, concepte multimedia variate si utilizand echipamente profesionale, echipa noastra se adapteaza fiecarui eveniment in parte, oferind o experienta unica fiecarui partener.

  Filmarea evenimentului

  Dorim sa venim in intampinarea dumneavoastra cu o amintire vie si demna de rememorat. De aceea filmarea evenimentului implica un operator sau mai multi, ce vor surprinde intr-o maniera profesionista momentele pe care doriti sa le revedeti.Filmul se editeaza si se monteaza incluzandu-se generic, tranzitii si fond muzical adecvat pentru ca rezultatul final sa indeplineasca toate asteptarile.Apelati cu incredere la echipa noastra, filmul oferit va ramane in timp marturia unui eveniment reusit!

  Evenimentul in imagini

  Se spune ca o imagine valoreaza cat o mie de cuvinte si de aceea dorim ca prin fiecare fotografie sa retraiti cu placere amintirile fiecarui eveniment important din viata dumneavoastra.
  Prin munca noastra accentuam sirul momentelor frumoase si oferim in imagini o poveste de succes, povestea evenimentului dumneavoastra

Termenele si datele ofertei


  • Oferta este valabila pentru: servicii foto-video
   • CD cu minim 300 de poze
   • 2-4 DVD-uri cu filmul evenimentului
  • Valoarea totala a serviciilor este de 3280 Lei
  • Este necesar ca, inainte de a achizitiona oferta, sa sunati la WeDoEvents, pentru a verifica daca in weekendul in care aveti evenimentul cei de la WeDoEvents sunt disponibili.
  • Pentru a vizualiza cum lucreaza echipa Wedoevents.ro, va rugam accesati linkul www.wedoevents.ro.
  • Pentru mai multe informatii, puteti suna la numarul 0726.26.86.31
  • Va rugam mentionati codul/codurile voucherului/ voucherelor pe care doriti sa le folositi, perioada cand doriti sa beneficiati de oferta, urmand ca apoi sa vi se confirme telefonic.
  • Evenimentele vor fi onorate in functie de ordinea programarilor, in limita datelor disponibile
  • Se pot achizitiona mai multe vouchere, dintre care trei pot fi pe acelasi nume
  • Oferta este valabila in perioada 31.03.2011 - 27.11.2011
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.goldendeals.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active