Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

Doar 15 ron in loc de 30 ron pentru un meniu la alegere la restaurantul cu specific frantuzesc faberge din centrul brasovului. bon appetit!

15 
Comanda

Valoare

30 Ron

Reducere

50%

Economisesti

15 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Doar 15 ron in loc de 30 ron pentru un meniu la al
 

RestaurantulFaberge este unul din putinele locuri din Brasov unde puteti incerca cu adevarat bucataria frantuzeasca. Atmosfera romantica, muzica pe tonuri frantuzesti (adesea chansonete) si mancarea deosebit de gustoasafac din acest restaurant, locul ideal pentru iesire in oras sau pentru cina romantica.Daca va intrebati de unde vine numele restaurantului veti afla ca Faberge este numele uneia din cele mai exclusiviste case de bijuterii ce a luat nastere in 1842. Aceasta se identifica cu Ouale Faberge, 69 de bijuterii de inalt rafinament, lucrate manual de un emigrant francez pe nume Gustav Faberge pentru tarii Rusiei. Acestea au fost numite ulterior oua imperiale, deoarece s-au vandut unor familii de rang nobiliar. Cel mai scump ou Faberge licitat vreodata, a fost vandut in 2007 de catre familia Rothschild, pastrandu-l in sanul familiei pentru mai de suta de ani, cu 8,9 milioane lire sterline.

Recomandarea BestCityDeal:

Recomandam cu incredere deosebita toate deserturile frantuzesti ale acestui restaurant, insa nu pierdeti ocazia de a incerca un „Chocolate Fondant”. Un desert ciocolatos si atat de bun incat orice mustrari de constiinta (in cazul in aveti asa ceva fata-n-fata cu un desert de 581 calorii portia) dispar dupa prima lingurita.

Cu alte cuvinte: Bon Appetit

Beneficii

Cu doar 15 RON pentru cuponul de reducere oferit de BestCityDeal si Restaurantul Faberge beneficiezi de un meniu la alegere dintre :

Medalion de porc + garnitura la alegere
Muschiulet de porc + garnitura la alegere

RestaurantulFaberge este unul din putinele locuri din Brasov unde puteti incerca cu adevarat bucataria frantuzeasca.

Atmosfera romantica, muzica pe tonuri frantuzesti si mancarea deosebit de gustoasafac din acest restaurant ,locul ideal pentru iesire in oras.

Meniu: 80% dintre preparate sunt din bucataria frantuzeasca, dar vinurile sunt exclusiv romanesti.

Decorul interior si muzica (de obicei chansonete) creeaza ambianta familiara si destinsa.

Conditii utilizare

Voucherul este valabil si poate fi utilizat imediat dupa incheierea ofertei si pana pe 6 iulie 2011

Poti cumpara un numar nelimitat de vouchere pentru a le face cadou, dar persoana poate folosi doar 1 voucher pe intreaga perioada de valabilitate a ofertei.

Voucherul poate fi utilizat cu rezervare telefonica in prealabil la:

0268478590/ 0731 610 484

in timpul orarului de functionare: 10:00 – 24:00

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.bestcitydeal.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active