Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8813 inregistrati Close Close

Brasov: scapa de stres si de cm in plus! doar 225 ron in loc de 450 ron pentru 10 sedinte de cate o ora de masaj de relaxare sau anticelulitic. 50% reducere numai la salonul beauty rooms!

225 
Comanda

Valoare

450 Ron

Reducere

50%

Economisesti

225 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Brasov: scapa de stres si de cm in plus! doar 225
 

Beneficii

Masajul anti-celulita este una din cele mai bune solutii de a scapa de “coaja de portocala".

Acest tip de masaj se efectueaza local, in zonele afectate de celulita. Masajul se face de obicei pe solduri, picioare, fese, abdomen. Se folosesc creme reductoare sau uleiuri specifice, pentru a spori efectul anti-celulita.
Influentele masajului anti-celulita asupra organismului se explica in buna masura prin actiunea directa asupra straturilor superficiale ale corpului. Cu ajutorul acestui masaj se stimuleaza supletea si elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate si se activeaza circulatia sangelui. Trebuie sa tineti insa cont de faptul ca masajul anticelulitic nu este un masaj de relaxare - se actioneaza insistent, uneori chiar dureros, asupra zonelor afectate de celulita.

Avantajele masajului anticelulitic:

• Netezirea si îndreptarea pielii.
• Micsorarea circumferintei corporale si accelerarea disparitiei grasimilor suplimentare. Acest efect se masoara în centimetri.
• Diminuarea si disparitia celulitei.
• Tratarea eficienta a celulitei si a vergeturilor.
• Dezintoxicare intensiva a organismului.
• Silueta zvelta.
• Intensificarea circulatiei sanguine.
• Înlaturarea depunerilor minerale suplimentare.

 

Masajul de relaxare este una din cele mai bune metode de a scapa  de stres si de a avea un tonus ridicat, mental si fizic.

 

O piele neteda si matasoasa, o textura perfecta si supla, totul intr-oora de relaxare.

 

Acest tip de masaj se face local (solduri, picioare, fese, abdomen etc. ).

Tehnicile de masaj sunt o metoda de tratament in scopul intaririisanatatii si cresterii rezistentei organismului, pentru combatereaoboselii, in diferite afectiuni, accidente sau deficiente fizice .

Stresul determina eliberarea de hormoni ce creeaza vasoconstrictie sidiminuarea circulatiei; prin efectuarea masajului inima lucreaza maiusor, respiratia se imbunatateste iar digestia se accelereaza .

 

Desi nu fac obiectul acestei oferte, in salon se mai pot face impachetari cu ciocolata, struguri si alge marine careaduc un plus de energie indepartand stresul si oboseala, gomaj ce  oferao piele mai stralucitoare iar celulele moarte vor fi indepartate de peepiderma. Pentru un aport maxim de rezultate va oferim Tunelul cuInfrarosu care contribuie la o silueta perfecta si la centimetri inminus.

 

The Beauty Rooms este simbolul a ceea ce reprezinta logo-ul nostru in materie de imagine si frumusete. Piata  a devenit foarte polarizata, constatandu-se un interes crescut de a face bani iar serviciile sunt de o valoare scazuta si de o calitate indoielnica. Salonul nostru este un camin, iar in el se afla miezul experientei noastre, unde esti rasfatat si ingrijit in toate sensurile cuvantului. Echipa The Beauty Rooms va sta la dispozitie oferindu-va servicii complexe.

 

Puteti plati prin transfer bancar (sau cash la oricare agentieRaiffeisen - este OBLIGATORIU sa specificati la detaliile platii numele siprenumele cu care atifacut comada pe site-ul nostru) sau direct cucardul pe site-ul nostru.Daca atunci cand incercatisa platiti cu cardul primiti un mesaj de eroare, verificati intai cubanca emitenta a cardului d-voastra daca acest card este inregistrat insistemul 3DSecure. Daca nu este, trebuie neaparat inregistrat pentru aputea fi folosit pentru plati pe internet.

 

ATENTIE: Un utilizator poate achizitiona un numar nelimitat de vouchere, dar nu poate folosi decat unul, restul le poate face cadou! Daca aveti nelamuriri, va rugam sa cititi sectiunea "Cum functioneaza" a site-ului nostru unde este explicat in detaliu ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de ofertele noastre. Puteti merge la salon pentru abeneficia de oferta doar dupa ce ati primit un mail cu subiectul "Voucher"care contine un cod de securitate pe baza caruia veti putea beneficiade oferta. Nu este necesar sa imprimati acest email. Vezi "Termenivoucher" mai jos in pagina.

 

  Grabiti-va! Oferta este limitata ca timp si ca numar de cumparatori!

Termeni voucher:

• După ce oferta se încheie, folositi voucherul oricând pana pedata de 30.06.2011 inclusiv;

Orar: L-V: 11.00 - 19.00; S: 09.00 - 14.00;

• Voucherul se foloseste pe bază de programare la nr. 0745 030539; 

• Acelasi utilizator poate achizitiona un numar nelimitat de vouchere si poate folosi doar unul, restul le poate darui;

• În maxim 24 de ore după ce oferta s-a încheiat veti primivoucherul pe e-mail ( valabil daca ati achizitionat cu cardul); 

• Dacăplătiti prin transferbancar, puteti face plata oricand din momentul in care aticomandat pesite si pana la 72 ore dupa expirarea ofertei pe site;  

• Durataprocesarii plăţilorprin transfer bancar este mai mare, iar voucherele se trimitdupăconfirmarea plăților în sistem, adica la maxim 5 zile lucratoare dupa expirarea ofertei pe site;
 
•Notati codul de securitate din mailul intitulat "Voucher" şi luati-l cuvoi la salon. Nu este necesar sa imprimati mailul respectiv, codul desecuritate este suficient.


Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.profitam.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active