Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Brasov: 79 ron in loc de 230: 6 sedinte slabit prin electrostimulare abdomen + coapse (barbati si femei) ce ard 2500 de calorii, echivalentul a 10 ore de sala/fiecare sedinta, tratament precedat de un consult medical despre procedura la clinica new line!

79 
Comanda

Valoare

230 Ron

Reducere

66%

Economisesti

151 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Brasov: 79 ron in loc de 230: 6 sedinte slabit pri
 

Beneficii

SLABIRE – REMODELARE

-Se poate slabi din orice parte a corpului sau generalizat: barbie dubla, fata, fese, abdomen, solduri, coapse, gambe, brate etc

-Tratamentele sunt sigure, neinvazive, relaxante si cel mai important nu lasa pielea flasca asa cum se intampla in cadrul curelor si programelor de slabire neasistate de specialisti

-O sedinta dureaza 20 min

-O sedinta este echivalentul a 10 ore de fitness

-Procedeele folosite sunt electrolipoliza si electrostimularea


Electrolipoliza
este un tratament care consta in transmitereaunor microcurenti cu rolul de a ataca celulele grase inactive, stocatein deposite de grasime.Este un procedeu bazat pe microcurenti,terapie nedureroasa, ce nu se bazeaza pe stimularea musculara,lucruce o face mai confortabila şi mai relaxanta.Structura celulararamane intacta şi pe masura ce grasimea este eliminata,celulele grasedevin mai mici evitînd astfel aspectul neplacut de pielea flasca

Electrostimularea este un procedeu care elimina grasimea sicare relaxeaza in acelasi timp. Electrostimularea actioneaza asupramuschilor si in acestmod poate inlocui miscarea de la o sala degimnastica.

Oferta de fata se refera doar la abdomen si coapse. Rezultatele sunt vizibile dupa prima sedinta. In cele 6 sedinte se ard- in fiecare dintre ele- cate 2500 de calorii.

Oferta poate fi folosita atat de barbati cat si de femei. Cele 6 sedinte de slabire - remodelare se pot face timp de 6 luni de la data expirarii ofertei pe site.

ATENTIE Prima sedinta trebuie facuta pana la 30 aprilie. Un utilizator poate achizitiona un numar nelimitat de vouchere, dar nu poate folosi decat unul, restul le poate face cadou! Daca aveti nelamuriri, va rugam sa cititi sectiunea "Cum functioneaza" a site-ului nostru unde este explicat in detaliu ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de ofertele noastre. Puteti merge la salon pentru abeneficia de oferta doar dupa ce ati primit un mail cu subiectul "Voucher"care contine un cod de securitate pe baza caruia veti putea beneficiade oferta. Nu este necesar sa imprimati acest email. Vezi "Termenivoucher" mai jos in pagina.

Puteti plati prin transfer bancar (sau cash la oricare agentieRaiffeisen - este OBLIGATORIU sa specificati la detaliile platii numele siprenumele cu care ati facut comada pe site-ul nostru) sau direct cucardul pe site-ul nostru. Dacaatunci cand incercatisa platiti cu cardul primiti un mesaj de eroare,verificati intai cubanca emitenta a cardului d-voastra daca acestcard este inregistrat insistemul 3DSecure. Daca nu este, trebuieneaparat inregistrat pentru aputea fi folosit pentru plati peinternet.

Grabiti-va! Oferta este limitata si ca timp si ca numar de cumparatori.

NEW LINE – CENTRU DE ESTETICA MEDICALA

Tratamentele si produsele sunt aplicate de personal calificat (medici, asistente medicale, asistente de fizioterapie, esteticiene) in conditii de maxima siguranta. Astfel gasim solutiile cele mai performante si mai noipentruorice problema tratabila prin aceste proceduri. Inainteaoricareisesiuni de tratamente se efectueaza un consult medical si deevaluareclinica de catre medic specializat in estetica medicala,pentru astabili un diagnostic corect si individualizat si pentru a fisiguri derezultate. In cadrul tratamentelor se initiaza si un program de igiena alimentara si nutritie asistat medical. Centrul a fost infiintat in 1999.

ECHIPAMENTE: VIP&IMAR – ITALIA (Clinica de medicina estetica) Asclepion Mediostar – Germania, Jena (specializati in lasere pentru medicina si chirurgie estetica) LPG – celluM6 Keymodule I – Franta (endermologie)

PRODUSE: Casa fidia – italia, Casa Abott – Italia, Worlde wide mezotetherapy – Australia Nira Beauty – Israel, Dr Hadir – Israel, Dermatech – America, Maria Galland – Franta etc

Ce alte servicii ofera centrul de estetica:


MEZOTERAPIE
Inscop estetic consta in introducerea intradermica de substante cuactiune lipolitica, tonifianta, de stimulare a circulatiei locale etc.
ENDERMOLOGIE- Cellu M6 CEL MAI NOU TRATAMENT ATICELULITIC si cu rezultate incontestabile intr-un timp relativ scurt. TONIFIERE – LIFTING Aparatura folosita asigura o tonifiere optima in doar cateva sedinte. Este vizibil dupa prima aplicatie.

LASER – EPILARE DEFINITIVA
Numarulde sedinte (min 5-7) pentru un rezultat bun este conditionat de: tipulde ten, culoarea parului, status hormonal, boli asociate. Nu se obtinrezultate pe fir de par alb.
LASER VASCULAR Pentruvasele sparte superficiale (fata, coapse, brate, practic orice regiuneanatomica). Este putin dureroasa si se rezolva in maxim 2-3 sedinte.

DRENAJUL CORPORAL & DRENAJUL FETEI Se poate efecua singur sau auxiliar tratamentelor cosmetice clasice sau estetice. Se poate lucra pentru: ten uscat, ten ridat, imbatranit, ten cuperotic, ten gras, acnee etc. Rezultate foarte bune in combinatie cu cromoterapie specifica.

PEELING & COSMETICA pentru fata.
Cu TCA (acid triclor acetic), acid glicolic, Rose de Mer. Pentruprobleme deosebite ale tenului (pete pigmentare din diferite cauze,tenuri mature, comedonice, cicatrici post-acnee, acnee, pori dilatati,ten foarte ridat, piele imbatranita etc).

FILIERE -Tratamentul consta in umplerea ridurilor (cu Hylaform, Radiesse, Restylane etc).


Termeni voucher:

Cele 6 sedinte se vor efectua in decurs de 6 luni de la terminarea ofertei pe site; atentie: prima sedinta trebuie facuta pana pe 30 aprilie!
• Voucherul se foloseste pe baza de programare la nr. 0268 470528;
• Acelasi utilizator poate achizitiona oricate vouchere, însa poate folosi doar unul; pe celelalte le poatedarui;
• În maxim 24 de ore dupa ce oferta s-a încheiat vei primivoucherul pe e-mail(valabil doar daca ai achitat cu cardul);
• Daca plateşti prin transfer bancar, ai la dispoziţie 72 oredupa expirarea ofertei pe site pentru a finaliza tranzacţia;
•Durata procesarii plaţilor prin transfer bancar este mai mare,iarvoucherele se trimit dupa confirmarea platilor în sistem, adica la 120 deore dupa expirarea ofertei pe site;
• Printeaza voucherul şi ia-l cu tine la centrul estetic impreuna cu buletinul.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.profitam.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active