Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Brasov: 20 ron pt. o reducere de 200 ron la orice saltea «good night» (materiale si tehnologie de ultima generatie ce protejeaza coloana vertebrala)! cel mai mare showroom de saltele din brasov va asteapta cu un discount de 90%!

20 
Comanda

Valoare

200 Ron

Reducere

90%

Economisesti

180 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Brasov: 20 ron pt. o reducere de 200 ron la orice
 

Beneficii

Preturile saltelelor «Good Night» sunt cuprinse intre 219 Ron si 3450 Ron.

Somnul este influentat direct de pozitia pe care avem in timpul repausului, iar pentru pozitie corecta este nevoie de saltea adecvata. Saltelele «Good Night» sunt rezultatul celei mai performante tehnologii de fabricatie si al utilizarii materialelor de ultima generatie. De asemenea, aceasta tehnologie se bazeaza pe studii privind cauzele şi modurile prin care pot fi tratate şi prevenite problemele coloanei vertebrale, sub atenta îndrumare a dr. Erbszt Andras, medic specialist în problemele coloanei vertebrale, directorul Clinicii Dr. Fit din Ungaria.

Printre materialele de ultima generatie folosite la fabricarea saltelelor «Good Night» se numara:

Memory Foam - spuma de polietilena, viscoelastica, care confera saltelei elasticitate unica, asigurand dispersarea uniforma a punctelor de presiune. Salteaua este recomandata în cazurile de reabilitare, pentru ameliorarea tuturor problemelor coloanei vertebrale.

Eliocel - un material nou dezvoltat, deosebit de elastic, cu canale speciale pentru mentinerea temperaturii, datorita carora aceste saltele respira, sunt igienice si antialergice si ofera un confort deosebit.

Latex - un material deosebit de elastic, antialergic si igienic, care face imposibila supravietuirea si mentinerea bacteriilor si a prafului in interiorul saltelei.

Cocos - un material pe deplin natural, obtinut prin impanzirea fibrelor rezistente de cocos, ce onfera saltelei un grad ridicat de confort şi un sprijin optim al coloanei vertebrale.

Lana -un material natural, cu proprietati de reglare a temperaturii si un bun antireumatic.

Sistemul de arcuri Bonell - fabricat din otel german, deosebit de rezistent, confera elasticitate ridicata si prelungeste viata saltelei. Datorita acestui fapt, pentru saltelele cu sistemul de arcuri Bonell, garantia este de 10 ani.

Calitatea superioara a saltelelor «Good Night» este rezultatul unei experiente de peste 20 de ani in domeniu. Astfel, pe langa comfort, saltelele asigura si mentinere corecta a pozitiei corpului in timpul somnului, ajutand la combaterea bolilor si torsiunilor coloanei vertebrale.


ATENTIE: Un utilizator poate achizitiona un numar nelimitat de vouchere, dar nu poate folosi decat unul (indiferent daca este cumparat sau primit cadou), restul le poate face cadou! Daca aveti nelamuriri, va rugam sa cititi sectiunea "Cum functioneaza" a site-ului nostru unde este explicat in detaliu ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de ofertele noastre.


  Puteti merge la showroom pentru a beneficia de oferta doar dupa ce ati primit un mail cu subiectul "Voucher" care contine un cod de securitate pe baza caruia veti putea beneficia de oferta. Nu este necesar sa imprimati acest email. Vezi "Termeni voucher" mai jos in pagina.

  Puteti plati prin transfer bancar (sau cash la oricare agentie Raiffeisen - OBLIGATORIU sa specificati la detaliile platii numele si prenumele cu care ati facut comada pe site-ul nostru) sau direct cu cardul pe site-ul nostru. Daca atunci cand incercati sa platiti cu cardul primiti un mesaj de eroare, verificati intai cu banca emitenta a cardului d-voastra daca acest card este inregistrat in sistemul 3DSecure. Daca nu este, trebuie neaparat inregistrat pentru a putea fi folosit pentru plati pe internet.

  Grabiti-va! Oferta este limitata si ca timp si ca numar de cumparatori.

  Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.profitam.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
   
  Alte oferte active