Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Brasov:15 ron in loc de 50 pt. un pachet de verificare si intretinere auto in 12 pasi + manopera schimb ulei si filtre la automotive lux! bonus: reducere 60% la manopera + materiale tinichigerie si vopsitorie, 15% piese noi etc.

15 
Comanda

Valoare

50 Ron

Reducere

70%

Economisesti

35 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Brasov:15 ron in loc de 50 pt. un pachet de verifi
 

Beneficii

 

Pachetul cuprinde verificarea generala in 12 pasi (detaliata mai jos) + manopera schimb ulei si filtre la masina dvs., la doar 15 RON. Uleiul si filtrele pot fi fie cumparate de la salonul auto sau aduse de dumneavoastra.

In pachetul de constatare va asiguram:

-          Vizualizare aprindere martori motor la bord;

-          Verificare instalatie lumini;

-          Verificare claxon;

-          Verificare si reglaj faruri daca este cazul;

-          Constatare punte fata + punte spate – verificat jocuri;

-          Verificare functionare frana de mana;

-          Verificat presiune pneuri + roata rezerva;

-          Verificare instalatie esapare ;

-          Verificare nivel lichide

(frana, antigel, ulei motor, ulei cutie de viteze + servo)

-          Vizualizare curele – stadiu imbatranire;

-          Verificare vizuala si auditiva zgomot motor la relanti;

-          Verificat stergatoare.

 

Beneficii valabile chiar fara achizitionarea prezentei oferte, direct la service :

 

 • 60% discount manopera + materiale tinichigerie si vopsitorie (250 Ron +TVA in loc de 625 Ron + TVA pentru fiecare element – capota, plafon, usa, aripa etc);
 • 15 % discount la piese noi consumabile – contracte de colaborare cu peste 5 furnizori de piese consacrati;
 • 15% discount la monopera pentru partea de mecanica si servicii intretinere.

 

Alte servicii asigurate de AUTOMOTIVE LUX:

 

 • Consultanta gratuita in relatiile cu societatile de asigurari

 Ti-ai lovit masina? Nici o problema, noi te putem ajuta! Receptionerul nostru te va indruma si va obtine pentru tine toate informatiile necesare pentru instrumentarea dosarului de dauna!

 

 • Service rapid

 Ai uitat sa-ti faci programare? Nici o problema. La noi, ai toate sansele sa iti vezi problemele de intretinere uzuala rezolvate! Pentru tine, avem mereu pregatit un post de lucru, gata sa-ti sara in ajutor!

 

 • Serviciu piese de schimb noi

 Cauti cea mai buna oferta la piesele de schimb? La noi ai toate sansele sa o gasesti pe cea mai buna dintre toate! Datorita contractelor de colaborare cu peste cinci furnizori de piese consacrati, noi iti vom oferi cel mai mic pret dintre preturile ofertate, de la furnizorii nostri, atat in ce priveste piesele pe original cat si cele pe producator!

 • Serviciu piese de schimb din dezmembrari

 Nu ar trebui sa te mire acest serviciu! Datorita cererilor tot mai dese, consiliem clientul in anumite cazuri izolate pentru achizitionarea pieselor in regim de dezmembrari! Datorita relatiilor formate cu diferite parcuri specializate, vom cauta si oferi garantia celui mai bun pret ofertat si vom asigura clientul pentru calitatea piesei achizitionate! Acest serviciu este restrictiv, si nu include subansamble de frana, directie, parti mari de caroserie.

 • Vopsitorie / Tinichigerie

 Ti-ai lovit masina? Ai gasit-o zgariata? A prins-o rugina? Sau te-ai saturat de culoarea veche si doresti un nou look al masinii tale? La noi poti gasi ceea ce cauti!  Datorita profesionalismului nostru si a dotarilor pe care le avem, putem sa-ti garantam satisfacerea exigentelor tale!

 • Dauna totala

 Speram din toata inima sa nu ajungi in aceasta situatie, dar, daca vrei sa-ti redam zambetul pe buze, noi iti putem oferi un nou inceput! Datorita contractului incheiat cu ,, Autosel,, (sistem informatic pentru evaluarea autovehiculelor avariate declarate in dauna totala), firma specializata in valorificarea daunelor totale, vei avea certitudinea ca vei obtine cel mai bun pret prin licitarea fostei tale masini!

 

 • Parcare sigura

 Parcarea noastra dispune de 15 locuri si este asigurata cu o firma partenera de paza si protectie, plus o supraveghere video permanenta. Pentru limita a 7 zile calendaristice, nu se percepe nici o taxa de parcare.

 • Roti iarna / roti vara

 Te incurca anvelopele / rotile masinilor tale? Nici o prolema! Daca obtii un card de fidelitate la noi, putem sa iti pastram la loc sigur in conditii optime anvelopele / rotle tale pe sezon fara costuri suplimentare! Contacteaza reprezentantul nostru pentru mai multe detalii!

 • Asistenta Rutiera non stop !

 Ai ramas in pana? Ai avut un eveniment rutier? Este noapte si nu ai unde sa apelezi? La numarul nostru de telefon 0723 215 700, vei gasi in permanenta pe cineva care sa te consilieze si la nevoie sa-ti trimita o platforma sau chiar sa vina pana la tine pe raza municipiului Brasov pentru a-ti da o mana de ajutor!

Asigurari:

Va reamintim ca la noi, consultanta este gratuita!

Companiile de asigurari cu care lucram si eliberam autoturisme pe baza de accept de plata obtinut de catre consultant, sunt: Allianz Tiriac, Generali, Uniqa, Asirom, Astra, Groupama, Omniasig.

In cazul in care nu detii o polita Casco sau RCA la una din aceste asigurari, eliberarea autoturismului din service se va face pe baza dovezii platii de catre client a contravalorii reparatiei, urmand a-si recupera banii de la asigurari .

Puteti plati prin transfer bancar (sau cash la oricare agentieRaiffeisen - OBLIGATORIU sa specificati la detaliile platii numele siprenumele cu care atifacut comada pe site-ul nostru) sau direct cucardul pe site-ul nostru. Daca atunci cand incercatisa platiti cu cardul primiti un mesaj de eroare, verificati intai cubanca emitenta a cardului d-voastra daca acest card este inregistrat insistemul 3DSecure. Daca nu este, trebuie neaparat inregistrat pentru aputea fi folosit pentru plati pe internet.

Un utilizator poate achizitiona un numar nelimitat de vouchere, dar nu poate folosi decat unul, restul le poate face cadou! Daca aveti nelamuriri, va rugam sa cititi sectiunea "Cum functioneaza" a site-ului nostru unde este explicat in detaliu ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de ofertele noastre. Puteti merge la service pentru abeneficia de oferta doar dupa ce ati primit un mail cu subiectul "Voucher"care contine un cod de securitate pe baza caruia veti putea beneficiade oferta. Nu este necesar sa imprimati acest email. Vezi "Termenivoucher" mai jos in pagina.

Grabiti-va! Oferta este limitata ca timp si ca numar de cumparatori!

Despre noi :

AUTOMOTIVE LUX este un service auto, cu departamente de tinichigerie, vopsitorie si mecanica auto, dotate pentru exigentele masinii dvs.

 

Firma noastra doreste sa ofere servicii de reprezentanta la un pret accesibil, atat prin dotarile pe care le are, cat si prin echipa pe care am format-o. Datorita climatului economic in care ne gasim, noi va oferim un raport de pret / calitate cat mai bun. Din concurenta acerba care exista pe piata, a rezultat o investitie in echipamente profesionale noi, atat pe partea de vopsitorie cat si pe partea de mecanica.

Termeni voucher: 

• După ce oferta se încheie, folositi voucherul oricând pana pedata de 15.07.2011 inclusiv;
• Orar : L-V: 8.00 - 17.00; S: 08.00 - 14.00;
• Voucherul se foloseste pe bază de programare la nr. 0723 215700, 0268 549096, 0728 988866
• Acelasi utilizator poate achizitiona un numar nelimitat de vouchere si poate folosi doar 1, restul le poate darui;
• În maxim 24 de ore după ce oferta s-a încheiat veti primivoucherul pe e-mail ( valabil daca ati achizitionat cu cardul); 
• Dacăplătiti prin transferbancar, puteti face plata oricand din momentul in care aticomandat pesite si pana la 72 ore dupa expirarea ofertei pe site;  
• Durataprocesarii plăţilorprin transfer bancar este mai mare, iar voucherele se trimitdupăconfirmarea plăților în sistem, adica la maxim 5 zile lucratoare dupa expirarea ofertei pe site;
 
•Notati codul de securitate din mailul intitulat "Voucher" şi luati-l cuvoi la service. Nu este necesar sa imprimati mailul respectiv, codul desecuritate este suficient.
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.profitam.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active