Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

Album foto profesionist (20x60 cm) cu numai 40 ron si o sedinta foto gratuita, la uneek studio

40 
Comanda

Valoare

80 Ron

Reducere

50%

Economisesti

40 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Album foto profesionist (20x60 cm) cu numai 40 r
 
Descriere oferta

Sunteti invidioase pe modelele caredefileaza pe catwalk sau pe vedetele care "flirteaza" cuaparatul de fotografiat ca si cum asta ar fi facut viata intreaga?Nu mai aveti de ce! La Uneek Fotoricine poate deveni un modeladevarat!

Tot ce trebuie sa faceti este sa vaprogramati via telefon sau e-mail, sa va luati ce va este mai drag (familie, prieteni, chitara, pisica) si sunteti gata pentru adescoperi modelul din dvs. Sesiunea foteste gratuita indiferentde numarul pozelor facute. Dupa sesiunea fotprimitiun album fotoprofesionist 5 coli ( 20x60 cm) de la Uneek Studio.

Uneek Foto: Noi promitem satransformam totul in jurul tau in clipe memorabile, sa-tibucuram familia si sa cream albume pe care sa le poti deschide cudrag viata intreaga!


 

Uneek Studio

Uranus 10, 500361 Brasov
http://web.me.com/uneek_ro/Uneek_ro/HOME.html
Caracteristici
  • Alegeti formatul care va reprezintacel mai bine: calendare, mini book-uri, book-uri fotografice pentru orice eveniment, albume fotografice, calendare si fotografiide cea mai inalta calitate, intr-un studiprofesionist!

  • Sesiunea fotestegratuita indiferent de numarul pozelor facute!

  • Uneek Studipromite sa transformetotul in jurul dvs in clipe memorabile:servicii profesionale defotografie pentru evenimente speciale (la cerere)

Conditii de utilizare
  • Voucher valabil 1 luna

  • Dumneavoastra puteti utiliza unsingur voucher, in schimb puteti achizitiona oricate, pentru a leface cadou

  • Prin achizitionarea unui voucherGroupon, dvs platiti numai 40 RON in loc de 80 RON pentru un albumfotprofesionist 5 coli ( 20x60 cm) realizat la Uneek Studio. Inplus, beneficiati de sedinta fotgratuita!

  • Pentru programari va rugam sasunati la numarul de telefon: 0749.126.555   

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.groupon.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active