Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8779 inregistrati Close Close

9 ron in loc de 30 pt 100 bile paintball + echipament (vesta protectie, costum camuflaj, masca, cotiere, genunchiere, arma paintball) + instructaj. 70% reducere la zao park care ofera si servicii all inclusive pt mamici si copii!

9 
Comanda

Valoare

30 Ron

Reducere

70%

Economisesti

21 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
9 ron in loc de 30 pt 100 bile paintball + echipam
 

Beneficii

ZAO PARK a deschis celmai mare teren de paintball din Brasov in incinta MacroMall!


NOU!Paintball nocturn in Brasov (sistem iluminare nocturna), numai la ZAO PARK.Zilnic 9.00 - 24.00.

Pretul include: 100 bile Paintball + echipament (vesta protectie, costum camuflaj, masca, cotiere, genunchiere, arma paintball) + instructaj.

ZAO PARK va mai ofera:

- ZAO PARK are placerea de a va invita la noua stagiune a teatrului de papusi ALBINUTELE in fiecare duminica la ora 10.00, cu o noua piesa de teatru pentru copii!

Spectacolele vor avealoc in incintaMACROMALL, laintrarea in clubul de joaca ZAO PARK.
INTRAREA ESTE GRATUITA !!!!

- ZAO PARK vine cu o noutate in dezvoltarea creativitatii copiilor dumneavoastra!
Intr-un mod constructiv, de distractiecolectiva, puteti face celor mici o surpriza odata pe saptamana. Noi va propunem ziua de miercuri, incepand cu ora 18.00.
Mainile lor dibace pot realiza adevaratedecoratii pentru casa, cadouri personalizate pentru cei dragi, prinpictarea formelor din ipsos, prin confectionarea unor seturi dinmargele, prin crearea de felicitari si invitatii cu diferite ocazii,prin crearea de ceasuri folosind tehnica servetelului, masti hazlii simagneti pentru frigidere.In cadrul unei sedinte, care va dura o ora,punem la dispozitie acuarele si pensule, praf de sclipici, forme dinipsos, margele cu agatatori specifice, cartoane si servetele decorative.

NOU! ZAO PARK s-a mutat la MACROMALL:
• 1600 mp de distractie si de jocuri in interior (aer conditionat) !
• 3000 mp de distractie si de jocuri in exterior !
• aici gasiti si cel mai mare magazin dearticole pentru copii, haine si produse pentru petreceri !
• noi atractii: ponei, masinute Ferrari !
• acum si un loc de joaca destinat in exclusivitate copiilor sub 3 ani !
• acum ZAO PARK ofera mamicilor un mic loc unde pot alapta in liniste, intimitate si confort !

Puteti plati prin transfer bancar sau depunere cash la sediul oricarei banci Raiffeisen sau direct cu cardul pe site-ul nostru.Daca atunci cand incercati sa platiti cu cardul primiti un mesaj de eroare, verificati intai cu banca emitenta a cardului d-voastra daca acest card este inregistrat in sistemul 3DSecure. Daca nu este, trebuie neaparat inregistrat pentru a putea fi folosit pentru plati pe internet.

ATENTIE: Unutilizator poate achizitiona un numar nelimitat de vouchere, dar nupoate folosi decat unul (fie ele cumparate sau primite cadou), restul lepoate face cadou! Puteti face programare pentru a beneficia de oferta doar dupa ce atiprimit un mail cu subiectul: "Voucher" pe baza codului de securitate trecut in acest email. Nu este necesar sa printati acest email, codul de securitate este suficient.

Grabiti-va! Oferta este limitata si ca timp si ca numar de cumparatori.

BINE Ati Venit la ZAO PARK, cel mai mare loc de joaca din Brasov!

Venit ca un nou concept pe acest segment de piata acestparc a fost si va fi o mare provocare pentru intiatorii acestuiproiect.

Prin conceptul de all inclusive (totul inclus) neexistent inca pe piatabrasoveana si fiind foarte rar gasit in Romania, ne dorim ca oferta dejocuri, jucarii, distractii si nu in ultimul rand serviciile de calitateexceptionalasa fie accesibile tuturor.

Termeni voucher:

• Dupa ce oferta se încheie, folositi voucherul oricând pana pedata de 31.05.2011 inclusiv;

• Program ZAO PARK: de luni pana duminica: 9.00-24.00

• Voucherul se foloseste pe baza de programare la nr. de telefon: 0731 895 302 sau 0763 676 990;


• Acelasi utilizator poateachizitiona oricate vouchere, însa poate folosi doar unul (indiferentdaca este cumparat sau primit cadou); pe celelalte le poatedarui;

• În maxim 24 de ore dupa ce oferta s-a încheiat veti primivoucherul pe e-mail (valabil daca ati achizitionat cu cardul);

• Dacaplatiti prin transferbancar, puteti face plata oricand din momentul in care aticomandat pesite si pana la 72 ore dupa expirarea ofertei pe site;

• Durataprocesarii plaţilor printransfer bancar este mai mare, iar voucherele se trimitdupaconfirmarea platilor în sistem, adica la maxim 5 zile lucratoare dupa expirarea ofertei pe site;

•Notati codul de securitate din mailul intitulat "Voucher" şi luati-l cuvoi la ZAO PARK. Nu este necesar sa imprimati mailul respectiv, codul desecuritate este suficient.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.profitam.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active