Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8781 inregistrati Close Close

6 sedinte de tratament anticalvitie cu 180 euro sau 12 sedinte cu 300 euro la n & b clinique. bonus: sampon gratuit! rezultate vizibile dupa numai 3 saptamani! par frumos si sanatos!

761 
Comanda

Valoare

1.523 Ron

Reducere

50%

Economisesti

761 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
6 sedinte de tratament anticalvitie cu 180 euro sa
 
Descriere oferta

N & B Clinique,centrul de consultanta medicala

Prin echipa tanara,dinamica si entuziasta asigura gama larga de servicii la cele maiinalte standarde, imbinand armonios consultanta pe probleme medicale,de nutritie, frumusete, anti-imbatranire din interior spre exteriorsi nu in ultimul rand cea de relaxare.

In colaborare cu medicispecialisti din toate domeniile si cu cea mai puternica companieamericana in domeniul suplimentarii nutritive si a cresteriicapacitatii imunitare a organismului asiguram garantia rezultatelorin urma utilizarii celei celor mai inovative tehnologii bazate pestiinta de premiu NOBEL, si in plus puteti beneficia de sfaturi sitratamente avizate.

Galvanic SPA System II:un salt genial inainte tintind principalele surse ale imbatranirii.Bine ati venit in randul celor care se bucura de luxul si confortulbeneficiilor SPA anti-imbatranire. Nu Skin a deschis viitorulingrijirii pielii cu noul sistem ageLOK Edition Nu Skin Galvanic SPASystem II si Conductorul brevetat ageLOK pentru fata. Aceastacombinatie puternica furnizeaza pielii cu de pana la cinci ori maimulte ingrediente ageLOK in comparatie cu sistemul precedent,evidentiind infatisare revigorata, catifelata si luminoasa.

Tratamentele pentruscalp ajuta la imbunatatirea aspectului stralucitor al paruluidumneavoastra in timp ce tratamentele pentru corp reduc in modvizibil aspectele celulitei. Corpul dumneavoastra arata si se simterevigorat, reinnoit si intinerit cu rezultatele fara egal aletratamentelor SPA de acasa. Rezultatele sunt remarcabile iar fata sicorpul dumneavoastra, radiind de tinerete, ii vor face pe oameni sase intrebe care este varsta – dar si secretul dumneavoastra. 

N&B Clinique

Baba Novac 15, 500333 Brasov
http://
Caracteristici
  • N & B Clinique,centrul de consultanta medicala
  • Echipa tanara, dinamica si entuziasta
  • Gama larga de servicii la cele maiinalte standarde
  • Prin colaborare cu medici specialistidin toate domeniile puteti beneficia de sfaturi si tratamente avizate
  • Colaborarea cu cea mai puternicacompanie americana asigura garantia rezultatelor in urma utilizariicelei mai inovative aparate bazate pe tehnologii de premiu NOBEL
Conditii de utilizare
  • Voucher valabil 3 luni
  • Prin achizitionarea unui voucherGroupon, dvs. platiti 180 Eurin loc de 360 Eurpentru 6 sedinte de tratament anticalvitie sau 300 Eurin loc de 600 Eurpentru 12 sedinte la N&B Clinique!Bonus: sampon gratuit!
  • Dumneavoastra puteti utiliza un singurvoucher, in schimb puteti achizitiona oricate pentru a le face cadou
  • Pentru detalii suplimentare, va rugamsa sunati la numarul de telefon 0730 158 862
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.groupon.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active