Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

139 ron in loc de 350 pt. o sedinta de epilare definitiva cu laser - linie bikini sau axila realizata de un medic specialist in laser terapie+ consultatie de specialitate doar la clinica new line din brasov! bonus: 30 % discount la urmatoarele 5 sedinte.

139 
Comanda

Valoare

350 Ron

Reducere

60%

Economisesti

211 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
139 ron in loc de 350 pt. o sedinta de epilare def
 

Beneficii

Se efectueaza cu laser dioda de mare putere avand la baza fotodermoliza inalt selectiva. E cea mai performanta metoda de epilare definitiva si se efectuaza cu un aparat extrem de modern care nu poate fi operat decat de un medic specialist in laser terapie, in conditii de perfecta siguranta.

 

Aparatul este produs de Asclepion Mediostar Germania, corespunde cu German Medical Product Act si cu normele CE, este aprobat de Food and Drugs Association.

 

Numarul de sedinte (minim 5-7) pentru un rezultat bun este conditionat de: tipul de ten, culoarea parului, status hormonal, boli asociate.

 

Nu se obtin rezultate pe fir de par alb.

 

Oferta poate fi folosita atat de barbati cat si de femei. Sedintele de epilare definitiva se pot face timp de 6 luni de la data expirarii ofertei pe site.

 

 ATENTIE: Un utilizator poate achizitiona un numar nelimitat de vouchere, dar nu poate folosi decat unul, restul le poate face cadou! Daca aveti nelamuriri, va rugam sa cititi sectiunea "Cum functioneaza" a site-ului nostru unde este explicat in detaliu ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de ofertele noastre. Puteti merge la salon pentru abeneficia de oferta doar dupa ce ati primit un mail cu subiectul "Voucher" care contine un cod de securitate pe baza caruia veti putea beneficia de oferta. Nu este necesar sa imprimati acest email. Vezi "Termeni voucher" mai jos in pagina.

 

Puteti plati prin transfer bancar (sau cash la oricare agentieRaiffeisen - este OBLIGATORIU sa specificati la detaliile platii numele siprenumele cu care ati facut comada pe site-ul nostru) sau direct cucardul pe site-ul nostru. Dacaatunci cand incercatisa platiti cu cardul primiti un mesaj de eroare,verificati intai cubanca emitenta a cardului d-voastra daca acestcard este inregistrat insistemul 3DSecure. Daca nu este, trebuieneaparat inregistrat pentru aputea fi folosit pentru plati peinternet.

 

Grabiti-va! Oferta este limitata si ca timp si ca numar de cumparatori.

NEW LINE – CENTRU DE ESTETICA MEDICALA

Tratamentele si produsele sunt aplicate de personal calificat (medici, asistente medicale, asistente de fizioterapie, esteticiene) in conditii de maxima siguranta. Astfel gasim solutiile cele mai performante si mai noipentruorice problema tratabila prin aceste proceduri. Inainteaoricareisesiuni de tratamente se efectueaza un consult medical si deevaluareclinica de catre medic specializat in estetica medicala,pentru astabili un diagnostic corect si individualizat si pentru a fisiguri derezultate. In cadrul tratamentelor se initiaza si un program de igiena alimentara si nutritie asistat medical. Centrul a fost infiintat in 1999.  


ECHIPAMENTE: VIP&IMAR – ITALIA (Clinica de medicina estetica) Asclepion Mediostar – Germania, Jena (specializati in lasere pentru medicina si chirurgie estetica) LPG – celluM6 Keymodule I – Franta (endermologie).  

PRODUSE:  Casa fidia – italia, Casa Abott – Italia, Worlde wide mezotetherapy – Australia Nira Beauty – Israel, Dr Hadir – Israel, Dermatech – America, Maria Galland – Franta etc.


Ce alte servicii ofera centrul de estetica:

 
MEZOTERAPIE
Inscop estetic consta in introducerea intradermica de substante cuactiune lipolitica, tonifianta, de stimulare a circulatiei locale etc.

 
 ENDERMOLOGIE- Cellu M6 CEL MAI NOU TRATAMENT ATICELULITIC si cu rezultate incontestabile intr-un timp relativ scurt.


TONIFIERE – LIFTING Aparatura folosita asigura o tonifiere optima in doar cateva sedinte. Este vizibil dupa prima aplicatie.
 
LASER – EPILARE DEFINITIVA
Numarulde sedinte (min 5-7) pentru un rezultat bun este conditionat de: tipulde ten, culoarea parului, status hormonal, boli asociate. Nu se obtinrezultate pe fir de par alb.

 
LASER VASCULAR Pentruvasele sparte superficiale (fata, coapse, brate, practic orice regiuneanatomica). Este putin dureroasa si se rezolva in maxim 2-3 sedinte.
 
DRENAJUL CORPORAL & DRENAJUL FETEI Se poate efecua singur sau auxiliar tratamentelor cosmetice clasice sau estetice. Se poate lucra pentru: ten uscat, ten ridat, imbatranit, ten cuperotic, ten gras, acnee etc. Rezultate foarte bune in combinatie cu cromoterapie specifica.
 
PEELING & COSMETICA pentru fata.
Cu TCA (acid triclor acetic), acid glicolic, Rose de Mer. Pentruprobleme deosebite ale tenului (pete pigmentare din diferite cauze,tenuri mature, comedonice, cicatrici post-acnee, acnee, pori dilatati,ten foarte ridat, piele imbatranita etc).
 
FILIERE -Tratamentul consta in umplerea ridurilor (cu Hylaform, Radiesse, Restylane etc).


Termeni voucher:


Sedintele se vor efectua in decurs de 6 luni de la terminarea ofertei pe site; 
• Voucherul se foloseste pe bază de programare la nr. 0268 470528;
• Acelasi utilizator poate achizitiona oricate vouchere, însă poate folosi doar unul, pe celelalte le poatedarui;
• În maxim 24 de ore după ce oferta s-a încheiat vei primivoucherul pe e-mail  (valabil doar dacă ai achitat cu cardul);
• Dacă plăteşti prin transfer bancar, ai la dispoziţie 72 oredupa expirarea ofertei pe site pentru a finaliza tranzacţia;
•Durata procesarii plăţilor prin transfer bancar este mai mare,iarvoucherele se trimit după confirmarea plăților în sistem, adica la 5 zile lucratoare dupa expirarea ofertei pe site;
Notaticodul de securitate din mailul intitulat "Voucher" şi luati-l cuvoila centru. Nu este necesar sa imprimati mailul respectiv, codul de securitate este suficient.

 

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.profitam.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active