Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Cum functioneaza?

Pentru vizitatori:

Ai servicii si produse cu reduceri incredibile in doar cativa pasi. Cum se intampla totul?

Zilnic partenerii dealarena.ro cauta pentru tine servicii si produse pe la sali de cinema, sali de sport, s.a.m.d., pentru care obtin reduceri de pana la 90%. 

Dealarena aduce in acelasi loc oferte ale tuturor partenerilor sai si daca nu stii unde sa iesi sambata seara, daca ai chef de un film, daca vrei un abonament la o sala de sport sau daca vrei sa inveti ceva nou (dansuri, formare profesionala, etc...) trebuie doar sa ne vizitezi zilnic si sa alegi dintre multele oferte pe care le vei gasi. Vei fi directionat pe site-ul partenerilor care au gasit oferta pentru tine si vei putea cumpara direct online folosind plata cu cardul. Dupa achizitia voucher-ului vei merge direct la prestator pentru a te bucura de bunul sau serviciul achizitionat.

Atentie! Ofertele au termen de afisare limitat asa ca nu sta pe ganduri. 

Pentru parteneri:

Dealarena este un agregator al ofertelor de grup si preia mare parte din munca depusa pentru promovare. 

Suntem in continua cautare de parteneri pentru ca dorim sa avem in portofoliu toate site-urile cu oferte de grup indiferent de categoria de clienti catre care se adreseaza sau orasul in care isi desfasoara activitatea. Suntem o echipa de profesionisti si avem increderea ca impreuna vom creste vanzarile.

Daca ai un site cu oferte de grup si vrei sa il promovezi pe dealarena.ro trimite solicitarea ta la adresa de e-mail office[at]dealarena[punct]ro sau foloseste pagina de contact si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Va rugam sa adaugati in site-ul dumneavoastra unul din variantele urmatoare de script-uri http://www.dealarena.ro/legatura-catre-dealarena.html.
Va multumim!